VasĂști menetrend - HĂșslevestƑl az embermarketingig

Címkék:
PublikĂĄlva:
2024-01-09
Olvasási idƑ:
1
perc
marketing stratĂ©gia kĂ©szĂ­tĂ©se Ă©s a vasĂști menetrend

Mi alapjĂĄn kĂ©szĂŒl a jövƑ Ă©vi vasĂști menetrend?

A vasĂști menetrend az egyik kedvencem, Ă©n azonban HadhĂĄzy LacinĂĄl hallottam elƑször, kicsit mĂĄsabb kontextusban, de azĂłta sikerĂŒlt megtölteni tartalommal marketinges,vĂĄllalkozĂłi szemszögbƑl is. Az anekdota, Ă­gy szĂłl:

Mindenki tudja, hogy egy vasĂști menetrend nagy, sokvĂĄltozĂłs komoly anyag, amibe sok szempontot figyelembe kell venni,követĂ©si tĂĄvolsĂĄg, biztonsĂĄgos ĂŒzemeltetĂ©s,  szemĂ©lyszĂĄllĂ­tĂł Ă©s teherszerelvĂ©nyek, stb. stb. TehĂĄt nagyon bonyolult.

  • MĂ©gis, mi alapjĂĄn kĂ©szĂŒl a vasĂști menetrend?
  • A tavalyi alapjĂĄn!

Ez azt jelenti, hogyha egy Ășj termĂ©ket szeretnĂ©nk kifejleszteni, egy Ășj weboldalt kirakni, egy Ășj videĂłs sorozatot elindĂ­tani, vagy akĂĄr egy Ășj Linkedin stratĂ©giĂĄt kialakĂ­tani, akkor nem kell nullĂĄrĂłl kezdenĂŒnk az egĂ©szet kitalĂĄlni. Nyugodtan merĂ­tsĂŒnk ihletet, lopjunk mĂĄsoljunk mĂĄshonnan, dolgozzunk a korĂĄbbiak alapjĂĄn - termĂ©szetesen etikusan. 

A cĂ©l csupĂĄn annyi, hogy legyen jobb, legyen pontosabb, legyen hatĂ©konyabb, mint a korĂĄbbi. Ha ezt el tudjuk Ă©rni, akkor mĂĄr versenyelƑnyben leszĂŒnk, Ă©s ennyi talĂĄn elĂ©g is, Ă©s az erƑforrĂĄsainkkal is megfelelƑen bĂĄntunk.

Ez termĂ©szetesen - rĂ©szben - mĂ©g könnyebb lett a ChatGPT Ă©s a többi AI megoldĂĄsnak köszönhetƑen. AI megoldĂĄsokkal kapcsolatban nĂ©zz fel a kĂŒlön ezekkel foglalkozĂł oldalamra, vagy nĂ©zz rĂĄ a kedvenc AI-t hasznĂĄlĂł eszközeimre ebben a blogposztban. 

Példåul: 

Nézd meg a többi vållalkozåssal, marketinggel kapcsolatos történetemet is, vagy olvass utåna egy-egy témånak az esettanulmånyok között!

Ezt a cikket elsƑkĂ©nt is megkaphattad volna...

Iratkozz fel a hĂ­rlevelemre!
Török Balåzs

Török Balåzs

DigitĂĄlis marketing tanĂĄcsadĂł

Török BalĂĄzsnak hĂ­vnak, azt szoktam mondani, hogy digitĂĄlis marketinggel foglalkozom. Azt gondolom ugyanis, hogy az ĂŒgyfeleimnek jellemzƑen valamilyen marketing-sales problĂ©mĂĄjuk van Ă©s emiatt keresnek meg. Erre kĂ­nĂĄlok nekik megoldĂĄst, fejlesztem a digitĂĄlis ökoszisztĂ©mĂĄjukat, megoldĂĄsaikat. Olvasd el az esettanulmĂĄnyaimat, vagy nĂ©zz bele a tartalmaimba a YouTube-on, TikTok-on vagy Ă­rj nekem a LinkedIn oldalalamon! 

NĂ©zd meg letölthetƑ anyagaimat!

Tanulj és növekedj a tudåsanyagaimmal!
No items found.
No items found.