BeszĂ©lƑ fejek - HĂșslevestƑl az embermarketingig

Címkék:
PublikĂĄlva:
2024-01-13
Olvasási idƑ:
1
perc
BeszĂ©lƑ fejek a marketingben

Miért csinålok tartalmakat?

Ez rĂ©szben negatĂ­v jelzƑ, kifejezĂ©s, amit hasznĂĄlni szoktam, viszont van egy semleges Ă©s praktikus Ă©rtelmezĂ©se is. A beszĂ©lƑ fej, egy olyan aktus, egy olyan szereplĂ©s, amikor az adott ember inkĂĄbb csak egy szĂłcsƑ, a platform a mĂ©dia szolgĂĄltalĂĄban.

Én is voltam mĂĄr beszĂ©lƑ fej szerepben, amikor a Let’s Leaf YouTube-csatornĂĄm kapcsĂĄn beszĂ©lhettem több televĂ­ziĂłs csatorna mƱsorĂĄban is a szobanövĂ©nyek gondozĂĄsĂĄrĂłl. Úgy gondolom, hogy persze ez szĂŒksĂ©gszerƱen nem rĂłlam szĂłlt, Ă©s fontos is, hogy ezt elfogadjuk. Mi csak egy eszköz vagyunk a csatorna kezĂ©ben, de ugyanĂșgy a befogadĂł rĂ©szĂ©rƑl is. Mi csak egy eszköz vagyunk, hogy Ƒ több lehessen, informĂĄciĂłhoz jusson egy olyan tĂ©mĂĄban, ami Ƒt Ă©rdekli, hogy idƑt tölthessen a hobbijĂĄval.

Ilyen lehet egy elƑadĂĄs egy szakmai konferenciĂĄn, ilyen egy könyv is, amiben az Ă­rĂł csak egy mĂ©dium, ahogy a könyv is, az informĂĄciĂł ĂĄtadĂĄsĂĄnak egy eszköze.

De termĂ©szetesen sokan vannak, akik ezt fĂ©lreĂ©rtik, Ă©s azt gondoljĂĄk, hogy Ƒk maguk ennĂ©l többek. Nekik szĂłl ez a törtĂ©net. 

PĂ©ldĂĄul:

Nézd meg a többi vållalkozåssal, marketinggel kapcsolatos történetemet is, vagy olvass utåna egy-egy témånak az esettanulmånyok között!

Ezt a cikket elsƑkĂ©nt is megkaphattad volna...

Iratkozz fel a hĂ­rlevelemre!
Török Balåzs

Török Balåzs

DigitĂĄlis marketing tanĂĄcsadĂł

Török BalĂĄzsnak hĂ­vnak, azt szoktam mondani, hogy digitĂĄlis marketinggel foglalkozom. Azt gondolom ugyanis, hogy az ĂŒgyfeleimnek jellemzƑen valamilyen marketing-sales problĂ©mĂĄjuk van Ă©s emiatt keresnek meg. Erre kĂ­nĂĄlok nekik megoldĂĄst, fejlesztem a digitĂĄlis ökoszisztĂ©mĂĄjukat, megoldĂĄsaikat. Olvasd el az esettanulmĂĄnyaimat, vagy nĂ©zz bele a tartalmaimba a YouTube-on, TikTok-on vagy Ă­rj nekem a LinkedIn oldalalamon! 

NĂ©zd meg letölthetƑ anyagaimat!

Tanulj és növekedj a tudåsanyagaimmal!
No items found.
No items found.