Milyen hosszĂș az ideĂĄlis? - HĂșslevestƑl az embermarketingig

Címkék:
PublikĂĄlva:
2024-01-09
Olvasási idƑ:
1
perc
A cikk Ă©s videĂłk ideĂĄlis hossza

TartalomgyĂĄrtĂĄsi szabĂĄlyok Ă©s szempontok

MĂ©g a mesterkĂ©pzĂ©s sorĂĄn beszĂ©lgettĂŒnk az oktatĂłkkal Ă©s a szaktĂĄrsakkal azon, hogy milyen hosszĂș cikket, milyen hosszĂș videĂłt Ă©rdemes kĂ©szĂ­teni, hiszen egyre kevĂ©sbĂ© olvasnak az emberek, egyre nehezebb megtartani a figyelmĂŒket. EzĂ©rt pedig a rövid videĂłkĂ© Ă©s a rövidebb cikkekĂ© a jövƑ.

Ez mĂ©g 2017-ben volt az azĂłta mĂĄr megszƱnt TudomĂĄnykommunikĂĄciĂł a termĂ©szettudomĂĄnyban a mesterszakon, az ELTE-n, Ă©n Ă©s a szaktĂĄrsasaim pedig tudomĂĄnykommunikĂĄciĂłt tanultunk, tehĂĄt mĂșzeumi kiĂĄllĂ­tĂĄsok szervezĂ©sĂ©t, EurĂłpai UniĂłs kutatĂĄsfejlesztĂ©si projektek kommunikĂĄciĂłjĂĄt, tudomĂĄnyos cikkek Ă­rĂĄsĂĄt Ă©s videĂłk kĂ©szĂ­tĂ©sĂ©t. 

Én akkor is azt kĂ©pviseltem, hogy olyan anyagokat kell kĂ©szĂ­teni, amit az emberek vĂ©gignĂ©znek, vĂ©gigolvasnak. Úgy kell Ƒket megcsinĂĄlni, megĂ­rni, hogy az emberek mindig tovĂĄbb olvassanak, tovĂĄbb nĂ©zzĂ©k azt. 

Ez szerintem fontos szempont, tudd, hogy kinek kĂ©szĂ­ted a tartalmaidat, tudd, hogy Ƒk meddig fognak figyelni rĂĄd. Ha azt szeretnĂ©d, hogy sok emberhez eljusson az, amit mondani akarsz, akkor vĂĄlassz olyan platformot, olyan tartalmat, Ă©s dolgozd fel Ășgy, hogy az sok emberhez elĂ©rjen. Vagy Ă©ppen fordĂ­tva. 

PĂ©ldĂĄul:

Nézd meg a többi vållalkozåssal, marketinggel kapcsolatos történetemet is, vagy olvass utåna egy-egy témånak az esettanulmånyok között!

‍

Ezt a cikket elsƑkĂ©nt is megkaphattad volna...

Iratkozz fel a hĂ­rlevelemre!
Török Balåzs

Török Balåzs

DigitĂĄlis marketing tanĂĄcsadĂł

Török BalĂĄzsnak hĂ­vnak, azt szoktam mondani, hogy digitĂĄlis marketinggel foglalkozom. Azt gondolom ugyanis, hogy az ĂŒgyfeleimnek jellemzƑen valamilyen marketing-sales problĂ©mĂĄjuk van Ă©s emiatt keresnek meg. Erre kĂ­nĂĄlok nekik megoldĂĄst, fejlesztem a digitĂĄlis ökoszisztĂ©mĂĄjukat, megoldĂĄsaikat. Olvasd el az esettanulmĂĄnyaimat, vagy nĂ©zz bele a tartalmaimba a YouTube-on, TikTok-on vagy Ă­rj nekem a LinkedIn oldalalamon! 

NĂ©zd meg letölthetƑ anyagaimat!

Tanulj és növekedj a tudåsanyagaimmal!
No items found.
No items found.