HĂĄzi feladat - HĂșslevestƑl az embermarketingig

Címkék:
PublikĂĄlva:
2024-01-09
Olvasási idƑ:
1
perc
a HĂĄzi feladatot mindig meg kell csinĂĄlni

A hĂĄzi feladatot mindig meg kell Ă­rni!

Sokan Ă©s sokat jĂĄrtunk iskolĂĄba, ahol mindig meg kellett csinĂĄlni a hĂĄzi feladatot, Ă©s ha nem Ă­gy tettĂŒnk, akkor eleinte fekete pontok,  majd egyes volt a jutalmunk. 

Nos ez a való életben mår nincs így, nem jår semmilyen visszajelzés, ha nem csinåljuk meg a håzi feladatunkat. Azaz, ha valamit nem csinålunk meg, akkor könnyen pórul jårhatunk. 

TehĂĄt a hĂĄzi feladatot mindig el kell vĂ©gezni, enĂ©lkĂŒl nem lehet kimenni az Ă©letbe. Mindig kĂ©szĂŒljĂŒnk fel megfelelƑen ahhoz, hogy azok a portĂ©kĂĄk, amink van, megfelelƑek legyenek a cĂ©lunk elĂ©rĂ©se Ă©rdekĂ©ben. De persze ehhez hozzĂĄtartozik az is, hogy Mikor van egy könyv kiadva?

PĂ©ldĂĄul:

Ha szeretnĂ©nk egy weboldalt csinĂĄlni, akkor annak meg kell hogy tevezzĂŒk a user journey-jĂ©t, a perszĂłnĂĄit, hogy az oldal Ășgy nĂ©zzen ki, ahogy szĂĄmukra ideĂĄlis legyen, hogy az ottani szövegek könnyen befogadhatĂłak legyen szĂĄmukra. 

Ha errƑl megfeledkezĂŒnk, ha elsiklunk ezek felett, akkor könnyen olyan weboldalunk lehet, ami nem lesz megfelelƑ a cĂ©lcsoportunk szĂĄmĂĄra arra, hogy felkeltse az Ă©rdeklƑdĂ©sĂŒket a termĂ©kĂŒnk vagy szolgĂĄltatĂĄsunk irĂĄnt. ErrƑl egyĂ©bkĂ©nt egy kĂŒlön törtĂ©netem is van, a PenĂ©szes hĂĄz - kicsit eltĂ©rƑ kontextusban. 

Nézd meg a többi vållalkozåssal, marketinggel kapcsolatos történetemet is, vagy olvass utåna egy-egy témånak az esettanulmånyok között!

Ezt a cikket elsƑkĂ©nt is megkaphattad volna...

Iratkozz fel a hĂ­rlevelemre!
Török Balåzs

Török Balåzs

DigitĂĄlis marketing tanĂĄcsadĂł

Török BalĂĄzsnak hĂ­vnak, azt szoktam mondani, hogy digitĂĄlis marketinggel foglalkozom. Azt gondolom ugyanis, hogy az ĂŒgyfeleimnek jellemzƑen valamilyen marketing-sales problĂ©mĂĄjuk van Ă©s emiatt keresnek meg. Erre kĂ­nĂĄlok nekik megoldĂĄst, fejlesztem a digitĂĄlis ökoszisztĂ©mĂĄjukat, megoldĂĄsaikat. Olvasd el az esettanulmĂĄnyaimat, vagy nĂ©zz bele a tartalmaimba a YouTube-on, TikTok-on vagy Ă­rj nekem a LinkedIn oldalalamon! 

NĂ©zd meg letölthetƑ anyagaimat!

Tanulj és növekedj a tudåsanyagaimmal!
No items found.
No items found.