Linkek mérése UTM helyett Bitly linkeken keresztül

Publikálva:
2024-04-25
Olvasási idő:
3
perc
Linkek mérése Bitly linkeken keresztül

A Bitly szolgáltatás kiváló választás mindazok számára, akik hatékony és egyszerű eszközt keresnek linkek rövidítéséhez és követéséhez. A Bitly a linképítés és elemzés területén mutatja meg előnyeit, és számos előnnyel rendelkezik azok számára, akik nem kívánják használni a bonyolultabb UTM-kódokat. Lássuk, miért érdemes a Bitly-t választani.

Rengeteg ingyenes tudásanyag, marketinges és sales-es kurzus, valamint letölthető friss tudásanyag található az oldalon, nézz körül te is! 

Bitly: Mi az és hogyan működik?

A Bitly egy ingyenes online eszköz, amely lehetővé teszi a linkek rövidítését és azoknak a teljesítményének a nyomon követését. Az alábbiakban bemutatjuk, hogy miért lehet jobb választás a Bitly az UTM-kódoknál.

1. Egyszerűség és gyorsaság

A Bitly használata egyszerű és gyors. Nem szükséges bonyolult kódokkal vagy jelölőkkel foglalkozni. Csak másolja be a linket, amit szeretne rövidíteni, és a Bitly azonnal elvégzi a munkát.

2. Nyomon követés és elemzés

A Bitly segítségével egyszerűen nyomon követheti, hogy hányan kattintottak a linkre, milyen eszközökről, mely országokból. Ezen információk révén mélyreható betekintést nyerhet a célcsoport viselkedésébe.

3. Márkaépítés

A Bitly lehetőséget biztosít saját, egyedi rövid URL-ek létrehozására is. Ezzel erősítheti márkájának azonosságát és megbízhatóságát.

4. Integráció

Számos marketing platformmal és eszközzel integrálható, így a Bitly könnyen illeszkedik a már meglévő marketing stratégiájába.

Összefoglalás

Ha nem szeretne bonyolult UTM-kódokkal foglalkozni, és gyors, egyszerű megoldást keres a linkek rövidítésére és elemzésére, a Bitly a tökéletes választás. Egyszerű használata és a könnyen érthető statisztikák teszik ideális választássá a kisvállalkozások, startupok és nagyobb vállalatok számára egyaránt.

Közösségi média marketing tanácsadás

- -✁- - - - - -  - - - - - 

Ha szeretnél többet kihozni a marketingedből, ha szeretnél hatékonyabban tartalmakat készíteni a közösségi média felületeidre. Töltsd le ezt a tartalommarketing készítést segítő anyagomat, de PPC kampányokban is szívesen segítek neked!

Érdemes lehet megnézned ezeket az anyagaimat is:

Ha pedig egyéni konzultációra lenne szükséged, válaszd az egyéni KKV mentorálását vagy, írj bátran a LinkedIn oldalamon!

- -✁- - - - - -  - - - - - 

Gyakori kérdések

Mi a Bitly, és mire használható?

Ez egy online eszköz, amely lehetővé teszi a linkek rövidítését és nyomon követését. Kiváló választás marketingkampányokhoz, ahol fontos a linkek egyszerű kezelése és elemzése.

Miért használjam a Bitly-t az UTM-kódok helyett?

Egyszerűbb és gyorsabb megoldást kínál, nem szükséges bonyolult kódokkal foglalkozni. A link teljesítményének nyomon követése is egyszerűbb, és lehetőség van egyedi, márkázott URL-ek létrehozására is.

Hogyan készíthetek egyedi rövid URL-t?

Lehetővé teszi saját domain név használatát a rövid URL-ekhez, így a link még inkább azonosítható a márkájával.

Milyen statisztikákat kaphatok a használatával?

Segítségével nyomon követheti a kattintások számát, a kattintások forrását, az eszközöket, amelyekről kattintottak, és az országokat, ahonnan a kattintások érkeztek.

Integrálható más marketing eszközökkel?

Igen, a Bitly számos népszerű marketing platformmal és eszközzel integrálható, lehetővé téve a linkek egységes kezelését és elemzését a már meglévő marketing stratégiájában.

Van ingyenes verziója a Bitly-nek?

Igen, kínál ingyenes verziót, amely alapvető linkrövidítési és elemzési funkciókat tartalmaz. A fizetős verzió további funkciókat és testreszabási lehetőségeket kínál.

Ezt a cikket elsőként is megkaphattad volna...

Iratkozz fel a hírlevelemre!
Török Balázs

Török Balázs

Digitális marketing tanácsadó

Török Balázsnak hívnak, azt szoktam mondani, hogy digitális marketinggel foglalkozom. Azt gondolom ugyanis, hogy az ügyfeleimnek jellemzően valamilyen marketing-sales problémájuk van és emiatt keresnek meg. Erre kínálok nekik megoldást, fejlesztem a digitális ökoszisztémájukat, megoldásaikat. Olvasd el az esettanulmányaimat, vagy nézz bele a tartalmaimba a YouTube-on, TikTok-on vagy írj nekem a LinkedIn oldalalamon! 

Nézd meg letölthető anyagaimat!

Tanulj és növekedj a tudásanyagaimmal!
No items found.
Pörgesd fel a webshopodat most!
Pörgesd fel a webshopodat most!

Pörgesd fel a webshopodat most!

Tudj meg még többet arról, hogyan tudod javítani a webshopod hatékonyságát és bevételtermelő képességét!
Érdekel / Letöltöm