Felmondjak? - HĂșslevestƑl az embermarketingig

Címkék:
PublikĂĄlva:
2024-01-09
Olvasási idƑ:
1
perc
Mikor kell felmondani?

Mikor kell kilépni egy szituåcióból?

Sokszor nehĂ©z döntĂ©seket meghozni, ezt azonban sosem jĂł halogatni. Erre nem csak akkor jöttem rĂĄ, amikor eljöttem a Green FoxtĂłl, hanem azĂłta szabadĂșszĂłkĂ©nt többször is. Ilyenkor mindig felmerĂŒl az emberben sok-sok tĂ©nyezƑ, ami egy ilyen döntĂ©st befolyĂĄsol.

Emberi kapcsolatok, Ă©rzelmi kötƑdĂ©s az adott cĂ©ghez, vĂĄsĂĄrlĂłkhoz,ĂŒgyhöz, de ugyanolyan fontosak a szakmai cĂ©lok is, cĂ©lszĂĄmok elĂ©rĂ©se, piaci rĂ©szesedĂ©s növelĂ©se, vagy egy-egy nagyobb projekt vĂ©gigkĂ­sĂ©rĂ©se, precĂ­z szakmai lezĂĄrĂĄsa. 

Az a tapasztalatom, hogy ezeket nem jĂł halogatni, ugyanakkor sokszor fontos, hogy nyĂ­ltan, megfontoltan kommunikĂĄljunk, amĂ­g lehet Ă©s amĂ­g Ă©rdemes, adjunk visszajelzĂ©st a mĂĄsik oldal szĂĄmĂĄra is, hiszen csak ezekbƑl tud mind a kĂ©t fĂ©l tanulni. 

Példåul: 

Nézd meg a többi vållalkozåssal, marketinggel kapcsolatos történetemet is, vagy olvass utåna egy-egy témånak az esettanulmånyok között!

Ezt a cikket elsƑkĂ©nt is megkaphattad volna...

Iratkozz fel a hĂ­rlevelemre!
Török Balåzs

Török Balåzs

DigitĂĄlis marketing tanĂĄcsadĂł

Török BalĂĄzsnak hĂ­vnak, azt szoktam mondani, hogy digitĂĄlis marketinggel foglalkozom. Azt gondolom ugyanis, hogy az ĂŒgyfeleimnek jellemzƑen valamilyen marketing-sales problĂ©mĂĄjuk van Ă©s emiatt keresnek meg. Erre kĂ­nĂĄlok nekik megoldĂĄst, fejlesztem a digitĂĄlis ökoszisztĂ©mĂĄjukat, megoldĂĄsaikat. Olvasd el az esettanulmĂĄnyaimat, vagy nĂ©zz bele a tartalmaimba a YouTube-on, TikTok-on vagy Ă­rj nekem a LinkedIn oldalalamon! 

NĂ©zd meg letölthetƑ anyagaimat!

Tanulj és növekedj a tudåsanyagaimmal!
No items found.
No items found.