Glitch - HĂșslevestƑl az embermarketingig

Címkék:
PublikĂĄlva:
2024-01-09
Olvasási idƑ:
1
perc
Glitch, hiba a mĂĄtrixban

Mi az a glitch?

FƑnĂ©v: “egy berendezĂ©s hirtelen, ĂĄltalĂĄban ĂĄtmeneti meghibĂĄsodĂĄsa”

A Glitch az Ă©n olvasatomban olyan valami, ami tudatosan megakasztja az embert, a befogadĂłt, legyen szĂł moziplakĂĄtrĂłl, hirdetĂ©srƑl, weboldalrĂłl vagy akĂĄr bĂĄrmi mĂĄsrĂłl - viszont semmi esetben sem egy PenĂ©szes hĂĄzrĂłl.

A glitch tehĂĄt tudatos zavar egy rendszeren belĂŒl, Ă©n is igyekszem hasznĂĄlni az oldalamon, a hirdetĂ©seimben, a sajĂĄtok esetĂ©ben is, meg ha engedik, akkor az ĂŒgyfelek esetĂ©ben is. TermĂ©szetesen ehhez hozzĂĄtartozik a mĂ©rĂ©s, a tudatossĂĄg is. Ezek azĂ©rt kellenek, mert sokszor egy-egy glitch csak bizonyos cĂ©lközönsĂ©gek esetĂ©ben mƱködik, vagy bizonyos korosztĂĄlyok esetĂ©ben. 

PĂ©ldĂĄul:

Erre jĂł pĂ©lda talĂĄn a LABA hirdetĂ©sei, amelyek itthon elƑször kezdtek nagyon nem szokvĂĄnyosak lenni. A cĂ©l az volt, pont a moziplakĂĄttal ellentĂ©tesen, hogy felkeltse Ă©s megakassza a figyelmet.

Laba hirdetése
A Laba egyik hirdetése

De ilyenek azok a betƱtĂ­pusok Ă©s az azokbĂłl kĂ©szĂŒlt logĂłk is, ahol a betƱk dratsztikusan elnyĂșjtottak. 

https://www.graphicpie.com/stretched-fonts/ 

Nézd meg a többi vållalkozåssal, marketinggel kapcsolatos történetemet is, vagy olvass utåna egy-egy témånak az esettanulmånyok között!

Ezt a cikket elsƑkĂ©nt is megkaphattad volna...

Iratkozz fel a hĂ­rlevelemre!
Török Balåzs

Török Balåzs

DigitĂĄlis marketing tanĂĄcsadĂł

Török BalĂĄzsnak hĂ­vnak, azt szoktam mondani, hogy digitĂĄlis marketinggel foglalkozom. Azt gondolom ugyanis, hogy az ĂŒgyfeleimnek jellemzƑen valamilyen marketing-sales problĂ©mĂĄjuk van Ă©s emiatt keresnek meg. Erre kĂ­nĂĄlok nekik megoldĂĄst, fejlesztem a digitĂĄlis ökoszisztĂ©mĂĄjukat, megoldĂĄsaikat. Olvasd el az esettanulmĂĄnyaimat, vagy nĂ©zz bele a tartalmaimba a YouTube-on, TikTok-on vagy Ă­rj nekem a LinkedIn oldalalamon! 

NĂ©zd meg letölthetƑ anyagaimat!

Tanulj és növekedj a tudåsanyagaimmal!
No items found.
No items found.