something something
 - HĂșslevestƑl az embermarketingig

Címkék:
PublikĂĄlva:
2024-01-09
Olvasási idƑ:
1
perc
NIncs idƑ a töltelĂ©kszavakra

Vannak igazĂĄn fontos dolgok

Ez egy szĂłlĂĄs-mondĂĄssĂĄ vĂĄlt anno a meetingek alatt. Akkor szoktam hasznĂĄlni, amikor egy-egy megbeszĂ©lĂ©s sorĂĄn, vagy egy-egy döntĂ©s utĂĄn a többi rĂ©szlet mĂĄr kevĂ©ssĂ© fontos, azaz “something something”, megoldĂłdik magĂĄtĂłl, vagy magĂĄtĂłl Ă©rtetƑdƑ. 

Ez a hozzĂĄĂĄllĂĄs sokszor tƱnhet felĂŒletesnek, vagy lekezelƑnek, azonban ebben rĂ©szemrƑl inkĂĄbb csak a praktikussĂĄg van. Sokszor tĂșl sok idƑt fecsĂ©rlĂŒnk egyĂ©rtemƱ tĂ©mĂĄt ĂĄtbeszĂ©lĂ©sĂ©re, ugyanakkor meg kevĂ©ssĂ© viszĂŒnk be megbeszĂ©lĂ©sekre olyan tĂ©mĂĄkat, ahol viszont valĂłban lenne szerepe egy-egy tĂ©ma ĂĄtbeszĂ©lĂ©sĂ©re, több szempont ĂŒtköztetĂ©sĂ©nk, meghallgatĂĄsĂĄnak. 

Példåul: 

Nézd meg a többi vållalkozåssal, marketinggel kapcsolatos történetemet is, vagy olvass utåna egy-egy témånak az esettanulmånyok között!

Ezt a cikket elsƑkĂ©nt is megkaphattad volna...

Iratkozz fel a hĂ­rlevelemre!
Török Balåzs

Török Balåzs

DigitĂĄlis marketing tanĂĄcsadĂł

Török BalĂĄzsnak hĂ­vnak, azt szoktam mondani, hogy digitĂĄlis marketinggel foglalkozom. Azt gondolom ugyanis, hogy az ĂŒgyfeleimnek jellemzƑen valamilyen marketing-sales problĂ©mĂĄjuk van Ă©s emiatt keresnek meg. Erre kĂ­nĂĄlok nekik megoldĂĄst, fejlesztem a digitĂĄlis ökoszisztĂ©mĂĄjukat, megoldĂĄsaikat. Olvasd el az esettanulmĂĄnyaimat, vagy nĂ©zz bele a tartalmaimba a YouTube-on, TikTok-on vagy Ă­rj nekem a LinkedIn oldalalamon! 

NĂ©zd meg letölthetƑ anyagaimat!

Tanulj és növekedj a tudåsanyagaimmal!
No items found.
No items found.