Értem, csak nem Ă©rtem - HĂșslevestƑl az embermarketing-ig

Címkék:
PublikĂĄlva:
2024-01-09
Olvasási idƑ:
1
perc
Elvi dolgokon kĂĄr vitatkozni

Amikor nem mƱködik az érvelés

Ez a törtĂ©net kicsit hasonlĂł alapokon nyugszik, mint a vallĂĄsĂŒgyi anekdotĂĄm. Sokszor talĂĄlkozom olyan helyzetekkel, amikor nem szĂŒletik meg egy logikus,objektĂ­v döntĂ©s. Ezek mögött ĂĄltalĂĄban, VallĂĄsĂŒgyi kĂ©rdĂ©sek ĂĄllnak, de lehetnek generĂĄciĂłs vagy Ă©ppen szemĂ©lysĂ©gbƑl fakadĂł döntĂ©sek is.

Ezeket is jĂł felismerni, Ă©s ennek megfelelƑen kezelni Ƒket, mert akkor tisztĂĄbb helyzetet tudunk teremteni Ă©s könnyebben meg tudjuk oldani az adott problĂ©mĂĄt. Ha ugyanis felismertĂŒk az adott ellentĂ©t hĂĄtterĂ©t (pĂ©ldĂĄul generĂĄciĂłs,szemĂ©lysĂ©gbeli vagy vallĂĄsĂŒgyi kĂŒlönbsĂ©g), akkor mĂĄr annak megfelelƑen tudunk Ă©rvelni, vagy egyezsĂ©gre jutni az adott tĂ©mĂĄban. 

Így hamarabb talĂĄlhatunk olyan megoldĂĄst a problĂ©mĂĄra, vagy dönthetĂŒnk Ășgy, amely mind a kĂ©t fĂ©l szĂĄmĂĄra elfogadhatĂł, Ă©s a legjobb eredmĂ©nnyel jĂĄr a közös cĂ©lunk szempontjĂĄbĂłl. 

Példåul: 

Nézd meg a többi vållalkozåssal, marketinggel kapcsolatos történetemet is, vagy olvass utåna egy-egy témånak az esettanulmånyok között!

Ezt a cikket elsƑkĂ©nt is megkaphattad volna...

Iratkozz fel a hĂ­rlevelemre!
Török Balåzs

Török Balåzs

DigitĂĄlis marketing tanĂĄcsadĂł

Török BalĂĄzsnak hĂ­vnak, azt szoktam mondani, hogy digitĂĄlis marketinggel foglalkozom. Azt gondolom ugyanis, hogy az ĂŒgyfeleimnek jellemzƑen valamilyen marketing-sales problĂ©mĂĄjuk van Ă©s emiatt keresnek meg. Erre kĂ­nĂĄlok nekik megoldĂĄst, fejlesztem a digitĂĄlis ökoszisztĂ©mĂĄjukat, megoldĂĄsaikat. Olvasd el az esettanulmĂĄnyaimat, vagy nĂ©zz bele a tartalmaimba a YouTube-on, TikTok-on vagy Ă­rj nekem a LinkedIn oldalalamon! 

NĂ©zd meg letölthetƑ anyagaimat!

Tanulj és növekedj a tudåsanyagaimmal!
No items found.
No items found.