WooCommerce helyett vĂĄlaszd ezt: Squarespace

PublikĂĄlva:
2024-04-25
Olvasási idƑ:
3
perc
WooCommerce helyett vĂĄlaszd a Squarespace-t

Squarespace egy olyan weboldalkĂ©szĂ­tƑ platform, amely lehetƑvĂ© teszi, hogy bĂĄrki könnyedĂ©n hozzon lĂ©tre egy professzionĂĄlis megjelenĂ©sƱ weboldalt anĂ©lkĂŒl, hogy programozĂĄsi ismeretekkel kellene rendelkeznie. De vajon mi teszi ezt a platformot olyan nĂ©pszerƱvĂ© Ă©s mit kell tudni rĂłla, mielƑtt belekezdĂŒnk egy Ășj projektbe? Ebben a cikkben mindent megvizsgĂĄlunk, amit tudni kell a Squarespace-rƑl.

Rengeteg ingyenes tudĂĄsanyag, marketinges Ă©s sales-es kurzus, valamint letölthetƑ friss tudĂĄsanyag talĂĄlhatĂł az oldalon, nĂ©zz körĂŒl te is! 

Felhasznålóbaråt interfész

Az egyik legnagyobb elƑnye a Squarespace-nak az intuitĂ­v Ă©s felhasznĂĄlĂłbarĂĄt interfĂ©sze. Drag-and-drop funkciĂłval rendelkezik, amely lehetƑvĂ© teszi az elemek egyszerƱ ĂĄthelyezĂ©sĂ©t Ă©s szemĂ©lyre szabĂĄsĂĄt.

DizĂĄjn Ă©s sablonok

Squarespace kitƱnik a magas minƑsĂ©gƱ sablonokkal, amelyek egytƑl-egyig reszponzĂ­vak Ă©s optimalizĂĄltak mindenfĂ©le eszközön valĂł megjelenĂ©shez. A sablonok szĂ©les vĂĄlasztĂ©ka miatt mindenfĂ©le ĂŒzleti szegmensben talĂĄlhatunk megfelelƑt.

SEO-barĂĄt

A platform rendkĂ­vĂŒl SEO-barĂĄt. A beĂĄllĂ­tĂĄsok menĂŒben könnyen hozzĂĄadhatjuk a metaadatokat, Ă©s az oldalstruktĂșra is olyan, hogy a keresƑmotorok könnyen indexelik.

E-commerce opciĂłk

Squarespace egy erƑs e-kereskedelmi platformmal is rendelkezik, ami lehetƑvĂ© teszi termĂ©kek egyszerƱ feltöltĂ©sĂ©t, eladĂĄsĂĄt, valamint kĂŒlönfĂ©le fizetĂ©si gateway-k integrĂĄlĂĄsĂĄt.

BlogolĂĄsi funkciĂłk

A blog lĂ©trehozĂĄsa Ă©s kezelĂ©se is egyszerƱ a Squarespace segĂ­tsĂ©gĂ©vel. A bejegyzĂ©seket elƑre meg lehet tervezni, Ă©s a bejegyzĂ©sek közötti navigĂĄciĂł is jĂłl van megoldva.

MobilreszponzivitĂĄs

Az oldalak automatikusan optimalizålódnak mobilra, ami manapsåg elengedhetetlen egy sikeres online jelenlét szempontjåból.

Tåmogatås és közösség

Squarespace tĂĄmogatĂĄs 24/7 elĂ©rhetƑ, Ă©s a közössĂ©gi fĂłrumokon is sok segĂ­tsĂ©get talĂĄlhatunk. Emellett szĂĄmos ĂștmutatĂł Ă©s tutorial ĂĄll rendelkezĂ©sre a kezdƑk szĂĄmĂĄra.

Árak

BĂĄr nem a legolcsĂłbb opciĂł, a Squarespace ĂĄr-Ă©rtĂ©k arĂĄnya kivĂĄlĂł. KĂŒlönbözƑ csomagok ĂĄllnak rendelkezĂ©sre, amelyek közĂŒl mindenki megtalĂĄlhatja a szĂĄmĂĄra legmegfelelƑbbet.

Összefoglalás

A Squarespace egy megbĂ­zhatĂł Ă©s sokoldalĂș weboldalkĂ©szĂ­tƑ platform, amely lehetƑvĂ© teszi mind a kezdƑk, mind a haladĂłk szĂĄmĂĄra, hogy gyorsan Ă©s egyszerƱen hozzanak lĂ©tre lenyƱgözƑ weboldalakat. A platform ĂĄr-Ă©rtĂ©k arĂĄnya Ă©s a magas minƑsĂ©gƱ sablonok miatt egyre többen vĂĄlasztjĂĄk vilĂĄgszerte.

Webflow és weboldalkészítés

- -✁- - - - - -  - - - - - 

Egyre több oldal kĂ©szĂŒl Webflow rendszeren itthon is, mert remek, könnyen karbantarthatĂł rendszer, Ă©s nem igĂ©nyel plugineket Ășgy, mint a Wordpress. Ha szeretnĂ©l többet tudni a Webflow rendszerĂ©rƑl, nĂ©zd meg gyorstalpalĂł Webflow minikurzusomat magyar nyelven. Ha pedig most tervezgeted Ășj weboldaladat mindenkĂ©pp nĂ©zd meg ezeket a tartalmaimat, amik biztosan segĂ­teni fognak neked abban, hogy gyorsabb, jobb weboldalad legyen, mint a versenytĂĄrsaidnak:

LehetƑsĂ©g van egyĂ©ni KKV mentorĂĄlĂĄsĂĄra is, ezzel kapcsolatban Ă­rj bĂĄtran a LinkedIn oldalamra!

- -✁- - - - - -  - - - - - 

‍

Gyakran ismételt kérdések

Mi az a Squarespace?

Squarespace egy weboldalkĂ©szĂ­tƑ platform, amely lehetƑvĂ© teszi a felhasznĂĄlĂłk szĂĄmĂĄra, hogy egyszerƱen hozzanak lĂ©tre professzionĂĄlis weboldalakat Ă©s webshopokat anĂ©lkĂŒl, hogy programozĂĄsi ismeretekkel kellene rendelkezniĂŒk.

Hogyan mƱködik a Squarespace?

A platform drag-and-drop funkciĂłt kĂ­nĂĄl, amellyel egyszerƱen ĂĄthelyezhetƑek Ă©s szemĂ©lyre szabhatĂłak az oldalelemek. TovĂĄbbĂĄ, szĂĄmos elƑre tervezett sablont is kĂ­nĂĄl, amelyek segĂ­tsĂ©gĂ©vel gyorsan elindĂ­thatĂł egy weboldal.

Mennyibe kerĂŒl a Squarespace?

A Squarespace kĂŒlönbözƑ ĂĄrcsomagokat kĂ­nĂĄl, amelyek az igĂ©nyeknek megfelelƑen vĂĄlaszthatĂłak meg. A legolcsĂłbb csomag ĂĄltalĂĄban havonta nĂ©hĂĄny ezer forinttĂłl kezdƑdik.

SEO-barĂĄt-e a Squarespace?

Igen, a Squarespace rendkĂ­vĂŒl SEO-barĂĄt. LehetƑsĂ©g van metaadatok hozzĂĄadĂĄsĂĄra, Ă©s az oldalstruktĂșra olyan, hogy a keresƑmotorok könnyen indexelik.

Lehet-e webshopot indĂ­tani a Squarespace-en?

Igen, a platform erƑs e-kereskedelmi funkciĂłkkal is rendelkezik, amelyek lehetƑvĂ© teszik a termĂ©kek egyszerƱ feltöltĂ©sĂ©t Ă©s eladĂĄsĂĄt.

Milyen tĂĄmogatĂĄst kĂ­nĂĄl a Squarespace?

A Squarespace 24/7 ĂŒgyfĂ©lszolgĂĄlattal rendelkezik, emellett közössĂ©gi fĂłrumok Ă©s rĂ©szletes ĂștmutatĂłk is elĂ©rhetƑek a felhasznĂĄlĂłk szĂĄmĂĄra.

MobilreszponzĂ­v-e a Squarespace?

Igen, az összes Squarespace sablon automatikusan optimalizålt mobil eszközök szåmåra, így az oldalak minden platformon jól jelennek meg.

Van-e lehetƑsĂ©g blog indĂ­tĂĄsĂĄra?

TermĂ©szetesen, a Squarespace blogolĂĄsi funkciĂłi is rendkĂ­vĂŒl fejlettek. LehetƑsĂ©g van elƑre megtervezni a bejegyzĂ©seket, Ă©s a bejegyzĂ©sek közötti navigĂĄciĂł is intuitĂ­v.

‍

Ezt a cikket elsƑkĂ©nt is megkaphattad volna...

Iratkozz fel a hĂ­rlevelemre!
Török Balåzs

Török Balåzs

DigitĂĄlis marketing tanĂĄcsadĂł

Török BalĂĄzsnak hĂ­vnak, azt szoktam mondani, hogy digitĂĄlis marketinggel foglalkozom. Azt gondolom ugyanis, hogy az ĂŒgyfeleimnek jellemzƑen valamilyen marketing-sales problĂ©mĂĄjuk van Ă©s emiatt keresnek meg. Erre kĂ­nĂĄlok nekik megoldĂĄst, fejlesztem a digitĂĄlis ökoszisztĂ©mĂĄjukat, megoldĂĄsaikat. Olvasd el az esettanulmĂĄnyaimat, vagy nĂ©zz bele a tartalmaimba a YouTube-on, TikTok-on vagy Ă­rj nekem a LinkedIn oldalalamon! 

NĂ©zd meg letölthetƑ anyagaimat!

Tanulj és növekedj a tudåsanyagaimmal!
No items found.
KonverziĂł optimalizĂĄlĂĄs gyakorlati tippek
KonverziĂł optimalizĂĄlĂĄs gyakorlati tippek

KonverziĂł optimalizĂĄlĂĄs gyakorlati tippek

Íme 50 tipp, ami webshop tulajdonosoknak szuper, de könnyedĂ©n hasznĂĄt veheted akkor is, ha cĂ©ges weboldalad van.
Érdekel / Letöltöm