ActiveCampaign legújabb fejlesztései

Új megoldások az Active Campaign CRM rendszerben

Publikálva:
2024-10-20
Olvasási idő:
9
perc

Hatékonyabb és személyre szabott automatizációk az ActiveCampaign-ben

Újítások az automatizációs felületen: Hatékonyabb és intuitívabb workflow kezelés Az ActiveCampaign új automatizációs felületének fejlesztései drasztikusan javították a felhasználói élményt, különösen azok számára, akik összetett automatizációs folyamatokat építenek. Az új minimap funkcióval a felhasználók egy pillantás alatt áttekinthetik teljes workflow-jukat, és könnyedén navigálhatnak az egyes szekciók között. A workflow letöltési lehetősége PNG formátumban lehetővé teszi a vizuális áttekintést és az automatizációk megosztását csapaton belül vagy ügyfelekkel.

Emellett az új zoom beállításoknak köszönhetően a felhasználók mostantól könnyedén finomhangolhatják nézetüket. Az automatizáció részleteit közelebbről vizsgálhatják meg, vagy átfogó képet kaphatnak a teljes folyamatról. Ez különösen hasznos akkor, ha komplex munkafolyamatokat építenek, amelyek több tucat interakciót tartalmaznak. A "Fit to Screen" opció tovább javítja a hatékonyságot azzal, hogy egyetlen kattintással az egész workflow megjeleníthető.

A modernizált automatizációs felületet nemcsak az egyszerűség és az esztétika vezérelte, hanem a gyorsabb betöltési idők is, ami biztosítja, hogy még a nagyobb, összetettebb munkafolyamatok is zökkenőmentesen fussanak. Ez a változtatás minden felhasználó számára jobb teljesítményt és könnyebb kezelhetőséget biztosít.

Személyre szabott automatizációk: Új funkciók a tartalom személyre szabásához Az új személyre szabási funkciók bevezetésével az ActiveCampaign új szintre emeli az automatizációt. Az "in-context" szerkesztési lehetőségek segítségével a felhasználók mostantól közvetlenül a workflow-ban módosíthatják az email-ek, SMS-ek és belső értesítések tartalmát, anélkül, hogy elhagynák az automatizációs felületet. Ezáltal a munka sokkal zökkenőmentesebbé válik, és lehetőség nyílik a gyors tartalmi változtatásokra.

Az újonnan bevezetett személyre szabási funkciók, mint a "chips" és a "type ahead" segítségével könnyebbé válik a személyes adatok (például név, ügyfélstátusz) beillesztése. Az ActiveCampaign mostantól lehetőséget biztosít arra, hogy minden automatizációs lépésben könnyen elérhetők legyenek ezek a mezők. Ez különösen fontos, mivel a marketing automatizációk hatékonysága gyakran azon múlik, mennyire személyre szabott az üzenet.

A felhasználók mostantól még intuitívabb felületen dolgozhatnak, ahol minden automatizációs elem egyszerűen elérhető és szerkeszthető. A vizuális felület egyesíti az összes kulcsfontosságú funkciót, így a munkafolyamatok egyszerűbbé és gyorsabbá válnak.

Workflow hatékonyság: Automatikus végpont és finomított navigáció A workflow-k végpontjának automatikus beépítése szintén egy új funkció, amelyet az ActiveCampaign bevezetett. Mostantól nem szükséges manuálisan hozzáadni a workflow lezárását, mivel a rendszer automatikusan felismeri a befejezési pontokat. Ez a funkció nemcsak időt takarít meg, hanem biztosítja, hogy az automatizációk megfelelően működjenek, és ne maradjanak függőben lévő folyamatok.

A navigáció és az "action" keresési funkciók is továbbfejlődtek, így a felhasználók gyorsabban találhatják meg a szükséges elemeket. A keresőmotor segítségével egyetlen kulcsszó beírása után azonnal hozzáadhatók a kívánt lépések a workflow-hoz. Ez különösen hasznos, ha egy bonyolult automatizáció során számos különböző elemmel kell dolgozni.

Az automatizációs felület új dizájnja lehetőséget ad arra, hogy a felhasználók kreatívak legyenek anélkül, hogy elvesznének a technikai részletekben. A zökkenőmentes felhasználói élmény és az intuitív funkciók együttesen jelentősen növelik az automatizációs hatékonyságot.

Sales automatizáció marketinges támogatással

- -✁- - - - - -  - - - - - 

Ha sikeresen szeretnénk értékesíteni, nem lehet elválasztani a sales-t a marketingtől. Erről azonban sok sales, és sajnos sok marketinges is megfeledkezik. Különböző sales automatizációkkal könnyen gyorsíthatunk a sales folyamatokon, ilyen lehet egy HubSpot vagy ActiveCampaign CRM és a benne lévő automatizációk is. De ugyan ilyen fontos, hogy megfelelő LinkedIn automatizációkat is használjunk.

Ha többet szeretnél tudni ezekről a megoldásokról, olvass bele az esettanulmányokba az oldalon, vagy beszéljünk LinkedIn-en!

- -✁- - - - - -  - - - - - 

Új kampány workflow az ActiveCampaign-ben – Hatékonyabb kampánykezelés

Intuitív email kampánykezelés: Gyorsabb és egyszerűbb workflow Az ActiveCampaign új kampány workflow-ja egy átfogó újratervezést kapott, melynek célja a kampányok létrehozásának leegyszerűsítése és gyorsítása. A korábbi, gyakran bonyolult és több lépést igénylő folyamatok helyett most egy sokkal könnyebben kezelhető felület áll rendelkezésre, ahol a felhasználók azonnal elkezdhetik a kampányok kidolgozását.

Az új workflow-val a felhasználók megszabadulhatnak a felesleges lépésektől, és több időt fordíthatnak a kreatív tervezésre. Az egyszerűsített folyamat különösen hasznos azok számára, akiknek gyorsan kell reagálniuk a piac változásaira, és rövid idő alatt hatékony kampányokat kell létrehozniuk. Az intuitív kampányindítás nemcsak a hatékonyságot növeli, hanem a kampányok kreatív minőségét is.

Új kampány design és kezelőfület Forrás: ActiveCampaign

Az új workflow segítségével a kampányok minden aspektusa egy helyen kezelhető, legyen szó tárgymezők finomításáról vagy a címzettek listájának optimalizálásáról. A felhasználók mostantól egyetlen felületen végezhetik el az összes szükséges módosítást.

Kevesebb lépés, több kreativitás: A workflow leegyszerűsítése A kampánykészítési folyamat leegyszerűsítésével az ActiveCampaign célja az volt, hogy visszaadja a felhasználóknak az elvesztegetett időt, amelyet korábban felesleges lépésekkel töltöttek. Mostantól a felhasználók közvetlenül a stratégiai tervezésre és a kreatív ötletek kidolgozására fókuszálhatnak, hiszen a kampány workflow kevesebb kattintást igényel.

Az új rendszer célja, hogy a felhasználók jobban összpontosíthassanak a tartalmi elemekre és a kampány optimalizálására, így a kampányok nemcsak gyorsabban, de hatékonyabban is elkészülnek. Az időmegtakarítás lehetővé teszi, hogy a marketingesek több időt fordítsanak az innovatív ötletek kidolgozására és finomítására.

Az új workflow nemcsak az egyszerűsített lépésekről szól, hanem a rugalmasságról is. A felhasználók könnyedén módosíthatják a kampány beállításait, például a címzettek szegmentálását vagy a kampány dizájnját, mindezt anélkül, hogy elhagynák az adott oldalt.

Csapatmunka és rugalmasság: Jobb együttműködés a kampányokban Az új workflow lehetőséget biztosít arra, hogy a csapattagok együtt dolgozzanak egy kampányon, ami különösen fontos nagyobb projektek esetén. A felhasználók mostantól könnyedén oszthatnak meg ötleteket, finomíthatják a dizájnt vagy véglegesíthetik a tartalmat egyetlen felületen, anélkül, hogy külön oldalakon kellene navigálniuk.

Az együttműködés lehetősége nagymértékben növeli a kampánykészítési folyamat hatékonyságát, hiszen a csapat minden tagja hozzáférhet a szükséges információkhoz és könnyedén végezhet módosításokat. Ez különösen hasznos lehet az időérzékeny kampányok esetén, ahol minden perc számít.

A rugalmasság szintén központi elem. A felhasználók bármikor módosíthatják a kampány beállításait, finomíthatják a dizájnt, vagy új szegmenseket hozhatnak létre anélkül, hogy bonyolult folyamatokon kellene végigmenniük.

ActiveCampaign és CRM tanácsadás

- -✁- - - - - -  - - - - - 

Ha szeretnél hatékonyabb sales és marketing folyamatokat, akkor érdemes tájékozódnod a CRM rendszerekről. Hasznos tartalmakat találhatsz az ActiveCampaign Sales és Marketing rendszerrel kapcsolatban. Ha még csak most ismerkedsz a rendszerrel, próbáld ki magyar nyelvű ActiveCampaign-es bevezető minikurzusomat! Ha pedig most tervezed újra a sales és marketing folyamataidat ez az anyagom lesz hasznos számodra!

Ha szeretnél hatékonyabb CRM rendszert, vagy most gondolkozol ilyenen, és lenne kérdésed, írd meg LinkedIn-en!

- -✁- - - - - -  - - - - - 

Botkattintások kezelése az ActiveCampaign-ben – Pontosabb email marketing adatok

Botkattintások: Hogyan torzítják az adataidat és miért fontos a kezelésük? A botkattintások egyre gyakoribb problémát jelentenek az email marketing kampányokban, különösen a Mail Privacy Protection intézkedései miatt. Ezek az automatikus kattintások hamis adatokat generálnak, ami félrevezető következtetésekhez és rossz döntéshozatalhoz vezethet. A botkattintások miatt gyakran a kampányok teljesítménye sokkal jobbnak tűnik, mint amilyen valójában, ami akadályozhatja a valós felhasználói elköteleződés megértését.

Botok szűrése Forrás: ActiveCampaign

Amikor a kampányok kattintási és megnyitási arányai torzulnak, a marketingesek nem látják valós képet a kampányaik hatékonyságáról. Ezért elengedhetetlen, hogy olyan stratégiákat alkalmazzanak, amelyek kiszűrik a botok által generált adatokat. Ezzel a felhasználók valódi viselkedésére és preferenciáira tudnak fókuszálni, ami jobb kampányoptimalizáláshoz vezet.

A botkattintások kezelése segít abban, hogy a marketingesek pontosabb adatokat kapjanak, javítva ezzel a kampánytervezés és a stratégiák hatékonyságát. Ez különösen fontos, ha a marketing ROI növelése a cél.

BotSense: Az AI-alapú megoldás a botkattintások kiszűrésére Az ActiveCampaign által kifejlesztett BotSense funkció az egyik leghatékonyabb megoldás a botkattintások kezelésére. Ez az AI-alapú technológia lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy valós időben különbséget tegyenek a botok és a valódi felhasználói kattintások között. Ezáltal a kampányok teljesítménye sokkal pontosabban mérhető.

A BotSense lehetővé teszi, hogy a marketingesek jobban megértsék, hogyan reagálnak a valódi felhasználók a kampányokra, és ennek megfelelően optimalizálják stratégiáikat. A BotSense kiküszöböli a torz adatokat, és biztosítja, hogy a kattintási és megnyitási arányok pontosan tükrözzék a kampány valós hatását.

A felhasználók engedélyezhetik a BotSense funkciót akár egyedi kampányokra, akár az egész fiókjukra, biztosítva ezzel, hogy minden email kampányuk valódi felhasználói interakciókra épüljön. Ez jelentősen növeli a marketingesek adatainak megbízhatóságát és segít a jobb döntéshozatalban.

Összefoglaló

Az ActiveCampaign legújabb fejlesztései megkönnyítik a marketing automatizáció és kampánykezelés folyamatát, intuitívabb workflow-kat kínálva. Az új minimap funkció és zoom opciók átfogóbb rálátást biztosítanak a komplex automatizációkra, míg az "in-context" szerkesztés lehetősége gyorsabb tartalomkezelést tesz lehetővé. A BotSense funkcióval a felhasználók kiszűrhetik a botkattintásokat, így pontosabb adatokat kapnak kampányaikról, növelve ezzel a döntéshozatal hatékonyságát.

Marketing- és üzletfejlesztési-tanácsadás

- -✁- - - - - -  - - - - - 

Ha nem vagy biztos benne, hogy merre fejleszd tovább a marketinged, nézd meg az esettanulmányokat az oldalon, vagy például ezt, hogy milyen előnyökkel járhat egy ideiglenes marketing menedzser a csapatodban.

Vagy lehetőség van egyéni KKV mentorálására is, ezzel kapcsolatban írj bátran a LinkedIn oldalamra.

De lehetőséged van ingyenes tudásanyagok letöltésére is. Ha pedig TikTok kampányokban keresnél támogatást, nézz körül ezen az oldalon!

- -✁- - - - - -  - - - - - 

Gyakran ismételt kérdések

Mi az új minimap funkció az ActiveCampaign-ben?

Az új minimap funkció lehetővé teszi a workflow teljes áttekintését, egyszerűbb navigációval az egyes részek között.

Hogyan segít a BotSense funkció a pontosabb adatok elérésében?

A BotSense kiszűri a botok által generált kattintásokat, így a kampányok valós felhasználói aktivitásán alapuló adatokat biztosít.

Milyen előnyökkel jár az új "in-context" szerkesztési funkció?

Az "in-context" szerkesztés lehetővé teszi, hogy közvetlenül a workflow-ban módosítsd az üzenetek tartalmát, anélkül, hogy elhagynád az automatizációs felületet, így gyorsítva a munkafolyamatot.

Ezt a cikket elsőként is megkaphattad volna...

Iratkozz fel a hírlevelemre!
Török Balázs

Török Balázs

Digitális marketing tanácsadó

Török Balázsnak hívnak, azt szoktam mondani, hogy digitális marketinggel foglalkozom. Azt gondolom ugyanis, hogy az ügyfeleimnek jellemzően valamilyen marketing-sales problémájuk van és emiatt keresnek meg. Erre kínálok nekik megoldást, fejlesztem a digitális ökoszisztémájukat, megoldásaikat. Olvasd el az esettanulmányaimat, vagy nézz bele a tartalmaimba a YouTube-on, TikTok-on vagy írj nekem a LinkedIn oldalalamon! 

Nézd meg letölthető anyagaimat!

Tanulj és növekedj a tudásanyagaimmal!
Pörgesd fel a hírleveleid!
Pörgesd fel a hírleveleid!

Pörgesd fel a hírleveleid!

Töltsd le ezt az öt ingyenes automatizmust a CRM-edhez. Kifejezetten kezdőknek ajánlott, a dokumentumban egy rövid magyarázó videót és 5 különböző, több lépcsőből álló automatizmus vár rád.
Érdekel / Letöltöm
Fejleszd a tartalommarketing folyamataidat
Fejleszd a tartalommarketing folyamataidat

Fejleszd a tartalommarketing folyamataidat

Fedezd fel a tartalommarketing folyamatok hatékony felépítését egy könnyen érthető MindMap segítségével!
Érdekel / Letöltöm
Consent Preferences