Milyen jellegƱ a kĂ©rdĂ©s? - HĂșslevestƑl az embermarketingig

Címkék:
PublikĂĄlva:
2024-01-13
Olvasási idƑ:
1
perc
Döntési helyzetek megkönnyítése

Hogyan könnyĂ­thetjĂŒk meg a döntĂ©shozatalt?

GazdasĂĄgi, stratĂ©giai döntĂ©seket sokszor nehĂ©z meghozni. Amikor az ĂŒgyfelekkel beszĂ©lgetek, akkor mindig arra törekszem,hogy a legjobb döntĂ©s szĂŒlessen meg. Ilyenkor sokszor könnyĂ­ti a megfelelƑ döntĂ©s meghozatalĂĄt, ha azt szĂ©tszĂĄllazzuk kĂŒlönbözƑ terĂŒletekre, tĂ©mĂĄkra.

PĂ©ldĂĄul: SzĂŒksĂ©gĂŒnk van-e egy Ășj CRM rendszerre?

Ez is, mint minden hasonlĂł, egy összetett kĂ©rdĂ©s. Van jogi, technikai, pĂ©nzĂŒgyi rĂ©sze. FelmerĂŒl kĂ©rdĂ©skĂ©nt, hogy a belsƑ kollĂ©gĂĄk ismernek-e, hasznĂĄltak-e mĂĄr ilyet, tudjĂĄk-e mƱködtetni. Milyen megtĂ©rĂŒlĂ©st, eredmĂ©nyeket vĂĄrunk egy ilyen rendszer bevezetĂ©sĂ©tƑl?

Ezekre kĂŒlön-kĂŒlön mĂĄr sokkal könnyebben lehet vĂĄlaszt adni, Ă©s ezek alapjĂĄn a vĂĄlaszok alapjĂĄn mĂ©rlegelni az eredeti döntĂ©st Ă©s annak kimeneteleit. 

Nézd meg a többi vållalkozåssal, marketinggel kapcsolatos történetemet is, vagy olvass utåna egy-egy témånak az esettanulmånyok között!

Leggyakrabban marketinges, valamint CRM-ekkel Ă©s Sales-el kapcsolatos problĂ©mĂĄkkal szoktak megkeresni, ezekrƑl is többet tudhatsz meg a fenti linkeken.

Ezt a cikket elsƑkĂ©nt is megkaphattad volna...

Iratkozz fel a hĂ­rlevelemre!
Török Balåzs

Török Balåzs

DigitĂĄlis marketing tanĂĄcsadĂł

Török BalĂĄzsnak hĂ­vnak, azt szoktam mondani, hogy digitĂĄlis marketinggel foglalkozom. Azt gondolom ugyanis, hogy az ĂŒgyfeleimnek jellemzƑen valamilyen marketing-sales problĂ©mĂĄjuk van Ă©s emiatt keresnek meg. Erre kĂ­nĂĄlok nekik megoldĂĄst, fejlesztem a digitĂĄlis ökoszisztĂ©mĂĄjukat, megoldĂĄsaikat. Olvasd el az esettanulmĂĄnyaimat, vagy nĂ©zz bele a tartalmaimba a YouTube-on, TikTok-on vagy Ă­rj nekem a LinkedIn oldalalamon! 

NĂ©zd meg letölthetƑ anyagaimat!

Tanulj és növekedj a tudåsanyagaimmal!
No items found.
No items found.