Lets Leaf

Lets Leaf

Publikálva:
2024-05-18
Olvasási idő:
3
perc

A Lets Leaf a saját csatornám, ez volt a gyakorlat, ami azért (is) készült, hogy bebizonyítsam, milyen eredményeket lehet elérni jó stratégiával és YouTube SEO-val

A csatorna egy viszonylag szűk területen lett megkerülhetetlen, mai napig rendszeresen nézik, és növekszik a feliratkozók száma is. 

Mi volt a probléma?

Probléma nem volt, a munkahelyemen készítettem egy YouTube-stratégiát, amit validálni, ellenőrizni és bizonyítani szerettem volna.

Mi volt a megoldás?

Sikerült validálni azt hiszem a stratégiát, azóta már 5000 követője és 300 ezer megtekintése van a csatornának. Szponzorként pedig az Oázis Kertészetek is több videómat szponzorálta, már az első évadtól kezdve.

Milyen eszközöket használtam?

YouTube

A YouTube a világ legnagyobb videómegosztó platformja, amely lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy videókat töltsenek fel, osszanak meg és nézzenek. A platform kiváló lehetőségeket kínál tartalomkészítők számára, hogy elérjék globális közönségüket, és bevételt generáljanak a videóikból hirdetések, szponzorációk és egyéb monetizációs lehetőségek révén.

TubeBuddy

A TubeBuddy egy böngészőbővítmény és webes eszköz, amely segít a YouTube tartalomkészítőknek optimalizálni videóikat és csatornáikat. Az eszköz olyan funkciókat kínál, mint a kulcsszókutatás, SEO optimalizálás, címke javaslatok, tömeges feldolgozási eszközök és analitikai jelentések, amelyek segítik a felhasználókat abban, hogy növeljék a nézettséget és az elköteleződést.

ChatGPT

A ChatGPT az OpenAI által kifejlesztett mesterséges intelligencia alapú csevegőrobot, amely képes természetes nyelven folytatott beszélgetésekre és szöveggenerálásra. Az eszköz különféle alkalmazásokban használható, beleértve az ügyfélszolgálatot, tartalomkészítést, nyelvi fordítást és oktatást. A ChatGPT segítségével a felhasználók gyors és intelligens válaszokat kaphatnak, ami javítja a kommunikáció hatékonyságát.

Podcast és YouTube stratégia és tanácsadás

- -✁- - - - - -  - - - - - 

Ha szeretnél te is sikeres YouTube és Podcast csatornát, töltsd le a 25 YouTube tippemet, vagy próbáld ki az ingyenes 5 tippet tartalmazó verziót! Vagy tanuld meg a YouTube kézpésem videóiból, hogyan érhetsz el még több emberhez tartalmaiddal a YouTube-on!

Több emberhez szeretnéd ejuttatni a podcast-edet? Nézz körül ezen az oldalamon!

Ha érdekelnek hasonló megoldások, írj nekem vagy jelölj be LinkedIn-en!

- -✁- - - - - -  - - - - -

Gyakori kérdések

Mi szükséges a YouTube csatorna indításához?

A YouTube csatorna indításához szükség van egy Google fiókra. Miután bejelentkeztél a YouTube-ra, létrehozhatsz egy csatornát, megadhatod a csatornád nevét és leírását, valamint feltölthetsz egy csatornaborítót és profilképet. Ezután elkezdheted feltölteni a videóidat.

Mennyibe kerül a TubeBuddy használata?

A TubeBuddy ingyenes verziót kínál, amely alapvető funkciókat tartalmaz. Azonban elérhetők prémium előfizetések is, amelyek további fejlett funkciókat biztosítanak. Az árak különböző csomagokban érhetők el, például Pro, Star és Legend csomagokban, amelyek havi vagy éves díjjal járnak.

Hogyan érhetem el a ChatGPT-t?

A ChatGPT-t az OpenAI weboldalán keresztül érheted el. Regisztrálhatsz egy fiókot, és hozzáférhetsz az ingyenes vagy prémium szolgáltatásokhoz. A ChatGPT integrálható különböző alkalmazásokba és platformokba API-kon keresztül is, hogy testre szabott megoldásokat kínáljon.

Ezt a cikket elsőként is megkaphattad volna...

Iratkozz fel a hírlevelemre!
Török Balázs

Török Balázs

Digitális marketing tanácsadó

Török Balázsnak hívnak, azt szoktam mondani, hogy digitális marketinggel foglalkozom. Azt gondolom ugyanis, hogy az ügyfeleimnek jellemzően valamilyen marketing-sales problémájuk van és emiatt keresnek meg. Erre kínálok nekik megoldást, fejlesztem a digitális ökoszisztémájukat, megoldásaikat. Olvasd el az esettanulmányaimat, vagy nézz bele a tartalmaimba a YouTube-on, TikTok-on vagy írj nekem a LinkedIn oldalalamon! 

Nézd meg letölthető anyagaimat!

Tanulj és növekedj a tudásanyagaimmal!
Jutassuk el a YouTube csatornádat még több emberhez!
Jutassuk el a YouTube csatornádat még több emberhez!

Jutassuk el a YouTube csatornádat még több emberhez!

Íme pár ingyenes tipp, hogy miként szerezhetsz még több nézőt a podcast-edhez vagy YouTube-csatornádhoz!
Érdekel / Letöltöm
Juttassuk új szintre a podcastedet, csatornádat!
Juttassuk új szintre a podcastedet, csatornádat!

Juttassuk új szintre a podcastedet, csatornádat!

A kurzus segítségével megértheted, hogy juttathatod el még több emberhez a podcast vagy YouTube csatornádat!
Érdekel / Letöltöm
Consent Preferences