Próbáld ki ezeket az eszközöket is

Hasznos és ingyenes eszközök okos webshopoknak

Címkék:
Publikálva:
2024-02-26
Olvasási idő:
4
perc

Rengeteg ingyenes tudásanyag, marketinges és sales-es kurzus, valamint letölthető friss tudásanyag található az oldalon, nézz körül te is! 

Képek szerkesztése egyszerűen: Canva

A Canva nevű eszköz kiváló segítséget nyújt a grafikus tervezésben és vizuális tartalom létrehozásában. Ez az online eszköz lehetővé teszi, hogy könnyedén készíts szemet gyönyörködtető grafikákat, prezentációkat, posztereket, közösségi médiás posztokat és még sok más vizuális tartalmat.

A Canva további előnyei közé tartozik a felhasználóbarát felület és a sokféle sablon és elem kínálata. A könnyen testreszabható sablonok és a nagyszerű grafikai elemek lehetővé teszik, hogy személyre szabott és professzionális kinézetű vizuális tartalmakat hozz létre.

Használd a Canva eszközt, hogy könnyedén tervezd meg és hozz létre a vizuális tartalmaidat. Engedd szabadjára kreativitásodat és alkoss figyelemfelkeltő grafikákat és dizájnokat a Canva segítségével, és élvezd a professzionális tervezés előnyeit.

Google Lighthouse - A legegyszerűbb SEO audit eszköz, ami neked is ingyenes!

A Google Lighthouse egy remek eszköz a webhelyek teljesítményének elemzéséhez és optimalizálásához. Ez az ingyenes és nyílt forráskódú eszköz lehetővé teszi, hogy részletes jelentéseket kapj a webhely sebességéről, elérhetőségéről, mobilbarát jellemzőiről és más fontos tényezőkről.

A Google Lighthouse segítségével könnyedén felfedezheted a webhelyed erősségeit és gyengeségeit, és javaslatokat kaphatsz a teljesítmény optimalizálására. Az eszköz átfogó értékeléseket és metrikákat nyújt, amelyek segítenek megérteni, hogyan javíthatod a felhasználói élményt és a webhely sebességét.

Használd a Google Lighthouse eszközt, hogy mérd fel és optimalizáld webhelyed teljesítményét. Értsd meg a webhelyed erősségeit és javítsd a felhasználói élményt a Google Lighthouse segítségével, és élvezd a kiváló webhelyteljesítmény előnyeit.

Optimonk - konverzió optimalizáláshoz (mostmár fizetős)

Az Optimonk egy kiváló eszköz a konverzióoptimalizációhoz és a feliratkozók megszerzéséhez. Ez az online eszköz lehetővé teszi, hogy könnyedén létrehozz és testre szabd felugró ablakokat, sávokat vagy egyéb figyelemfelkeltő elemeket a webhelyeden. Az Optimonk segítségével csökkentheted az elhagyási arányt, növelheted a konverziós arányt és megszerezheted a látogatók e-mail címét vagy más információit.

Az Optimonk további előnyei közé tartozik a felhasználóbarát felület és a széleskörű testreszabhatóság. A különböző sablonok és beállítások lehetővé teszik, hogy személyre szabott és hatékony konverziós elemeket hozz létre. Az Optimonk segítségével könnyedén beállíthatod a megjelenési feltételeket, az időzítést és más paramétereket, hogy a felhasználók számára releváns üzeneteket jeleníts meg.

Használd az Optimonk eszközt, hogy könnyedén optimalizáld a konverziót és megszerezd a feliratkozókat. Hozz létre hatékony és személyre szabott felugró ablakokat vagy sávokat az Optimonk segítségével, és élvezd a konverzióoptimalizáció előnyeit.

Háttér eltávolítása egyszerűen - Remove.bg

Az Remove.bg egy kiváló eszköz a háttér eltávolításához a képekről. Ez az online szolgáltatás lehetővé teszi, hogy könnyedén eltávolítsd a képek hátterét, így fókuszálhatsz a fő tárgyra. Az Remove.bg segítségével gyorsan és hatékonyan hozhatsz létre professzionális kinézetű, átlátszó háttérrel rendelkező képeket.

Az eszköz további előnyei közé tartozik a felhasználóbarát felület és a gyors feldolgozási idő. Az Remove.bg egyszerűen használható, csak egyszerűen töltsd fel a képet, és az eszköz automatikusan eltávolítja a hátteret. A gyors feldolgozási időnek köszönhetően azonnal hozzájuthatsz a kiváló minőségű képekhez.

Használd az Remove.bg szolgáltatást, hogy könnyedén eltávolítsd a képek hátterét. Készíts átlátszó háttérrel rendelkező képeket az Remove.bg segítségével, és élvezd a professzionális megjelenés előnyeit.

A legfontosabb: képek mérete - TinyJPG

A TinyJPG és a TinyPNG kiváló eszközök a képek tömörítéséhez és optimalizálásához. Ezek az online szolgáltatások lehetővé teszik, hogy könnyedén kisebb méretű és gyorsabban betölthető képeket hozz létre. A TinyJPG és a TinyPNG tömörítési algoritmusai minimalizálják a képek fájlméretét, miközben megtartják a kiváló minőséget.

Az eszközök további előnyei közé tartozik a felhasználóbarát felület és a gyors feldolgozási idő. A TinyJPG és a TinyPNG egyszerűen használható, csak egyszerűen töltsd fel a képet, és az eszköz automatikusan tömöríti és optimalizálja azt. Az eredményül kapott képek kisebb méretűek lesznek, így csökkentheted a webhely betöltési idejét.

Használd a TinyJPG és a TinyPNG szolgáltatásokat, hogy könnyedén tömörítsd és optimalizáld a képeket. Készíts kisebb méretű és gyorsabban betölthető képeket a TinyJPG és a TinyPNG segítségével, és élvezd a gyors webhelyteljesítmény előnyeit.

Tudjon meg többet kedvenc marketinges és sales-es eszközeimről, a 101 kedvenc marketinges és sales eszköz cikkemből! Ha kérdése lenne, keressen bátran a LinkedIn (Török Balázs) oldalamon keresztül!

Gyakori kérdések

Milyen célra használhatom a Canva eszközt?

A Canva segítségével könnyedén készíthetsz vizuális tartalmakat, mint például grafikákat, prezentációkat, posztereket vagy közösségi média posztokat.

Miért érdemes használni a Google Lighthouse-t?

A Google Lighthouse segítségével mérheted fel webhelyed teljesítményét és optimalizálhatod azt, hogy javítsd a felhasználói élményt és a webhely sebességét.

Hogyan segít az Optimonk a konverzió optimalizálásában?

Az Optimonk segítségével létrehozhatsz figyelemfelkeltő elemeket a webhelyeden, ami csökkentheti az elhagyási arányt és növelheti a konverziós arányt.

Ezt a cikket elsőként is megkaphattad volna...

Iratkozz fel a hírlevelemre!
Török Balázs

Török Balázs

Digitális marketing tanácsadó

Török Balázsnak hívnak, azt szoktam mondani, hogy digitális marketinggel foglalkozom. Azt gondolom ugyanis, hogy az ügyfeleimnek jellemzően valamilyen marketing-sales problémájuk van és emiatt keresnek meg. Erre kínálok nekik megoldást, fejlesztem a digitális ökoszisztémájukat, megoldásaikat. Olvasd el az esettanulmányaimat, vagy nézz bele a tartalmaimba a YouTube-on, TikTok-on vagy írj nekem a LinkedIn oldalalamon! 

Nézd meg letölthető anyagaimat!

Tanulj és növekedj a tudásanyagaimmal!
Most nem találtam ilyet!
Pörgesd fel a webshopodat most!
Pörgesd fel a webshopodat most!

Pörgesd fel a webshopodat most!

Tudj meg még többet arról, hogyan tudod javítani a webshopod hatékonyságát és bevételtermelő képességét!
Érdekel / Letöltöm
Consent Preferences