Elköteleződés a program mellett

Elköteleződés a program mellett

Címkék:
Publikálva:
2024-08-30
Olvasási idő:
4
perc

Vissza a 👑Marketing Masterclasss főoldalára!

Amit adni tudok neked a program során

A Marketing Masterclass programot úgy építettem fel, hogy a lehető legjobb, legfrissebb tudást adja át a résztvevőknek, emellett, szerintem az különbözteti meg a többi hasonló programtól, tudásanyagtók, vállalkozói klubtól vagy előfizetési rendszertől, hogy komplex. Csak úgy, ahogy vállalkozni is az. Azonban pont arra helyezem a hangsúlyt, hogy megértsd a marketingnek olyan részeit, amelyeken külön szakemberek szoktak dolgozni, akik csak ritkán beszélgetnek egymással. A program során azonban ezeket a különböző területeket megnézzük egymás mellett, megmutatom, hogy hogyan léphetnek kölcsönhatásba egymással, hogy miképp támogathatják egymást.

Szerintem a személyes sikerem egyik alappillére ez. Széles spektrumban gondolkodom, mindenhol az összefüggéseket keresem, a legjobb szinergiákat. Ezért is hívom sokszor a marketinget és a bennelévő különböző eszközöket, tudást és szakembereket digitális ökoszisztémának, hiszen ha a különböző elmei nem tudnak egymásról, vagy nem kommunikálnka, hatnak, interaktálnak egymással, akkor nem is tudják egymást erősíteni.

Sok helyen látom ezt, hogy a különböző marketinges területek - még nagyobb cégeknél, vagy nagyobb ügynökségek gondozása alatt is - egyáltalán nem kommunikálnak egymással, mindegyik terület - SEO, PPC, web, social - megy ki-ki a saját feje után, ahogy a pénz is... ki-ki megy az ablakon.

Szerintem ez a legértékesebb része a programnak. Ettől lesz valóban más.

Amiről te döntesz a program előtt, közben és minden egyes alkalmat követően

Viszont, ahogy az egyik kedvenc filmemben is van, "én csak az ajtót mutatom meg, neked kell belépni rajta". A különböző videós segédanyagokat, how-to videókat, odaadhatom neked, meg fogod kapni mindegyik alkalom előtt - ugye a flipped classroom módszertan szerint, hogy fel tudj készülni belőlük, elérhetőek maradnak a program során végig a számodra, azonban alkalmazni neked kell őket. Vagy... hát az is lehet, hogy a kollégáid fogják beállítani a dolgokat, de érted.... fontos, hogy ezeket magadba szívd, megértsd. Erről fognak szólni a közös alkalmak, ezért kapod meg a tananyagokat előre. De mindig, minden alkalom végén egyrészt neked kell döntened, mi az amit vállalsz, hiszen ez egy accountibility csoport is, azaz vállalást kell tenned, hogy az adott alkalomból mi az amit beépítesz a saját vállalkozásodba. Ezt a döntést neked kell meghozni.

Ahogy azt is, hogy csatlakozol e hozzánk, velünk tartasz-e ezen az úton, ami nem lesz tipikus, de minden kétséget kizáróan tartalmas, és úgy hiszem, gyümölcsöző!

Marketing masterclass, haladó szemléletű vállalkozóknak

- -✁- - - - - -  - - - - - 

Azt gondoltam, hogy szabadúszó vállalkozóként hatást gyakorolhatok az ügyfeleimre, nos ez a legtöbb esetben sikerült is. Most azonban szeretném skálázni a digitális ökoszisztéma szemléletű és a vásárló mögötti emberre fókuszáló marketing megoldásaimat. 

Ezért egy a mastermind, mentoring és accountability csoportokat ötvöző, flipped classroom megoldásokat alkalmazó programra invitállak. Növekedj itthon egyedinek számító mindmap-jeim és marketinges blueprintjeim segítségével olyan vállalkozókkal együtt, mint te magad is!

Várlak a programban! Csatlakozz te is!

Kérdésed lenne? Írj  LinkedIn-en!

- -✁- - - - - -  - - - - - 

Vissza a 👑Marketing Masterclass főoldalára!

Összefoglaló

A Marketing Masterclass egy átfogó, komplex program, amelyet úgy terveztek meg, hogy a résztvevők számára a legfrissebb és legrelevánsabb marketingtudást nyújtsa. A program egyedisége abban rejlik, hogy különböző marketingterületeket ötvöz, amelyeket gyakran egymástól független szakemberek kezelnek. Ez a megközelítés segít megérteni, hogyan léphetnek kölcsönhatásba ezek a területek, és hogyan támogathatják egymást a sikeres üzleti működés érdekében. A résztvevők a program során előre megkapják a szükséges tananyagokat, majd a közös alkalmakon ezek alapján dolgoznak, és vállalásokat tesznek arra, hogy mit építenek be saját vállalkozásukba. A program célja, hogy a résztvevők egy komplex, digitális ökoszisztéma szemléletű marketingstratégiát alakítsanak ki és alkalmazzanak.

Kérdések és válaszok

Mi teszi a Marketing Masterclass programot egyedivé a többi hasonló programhoz képest?

A Marketing Masterclass program komplexitása és a különböző marketingterületek közötti szinergiák kiemelt szerepe teszi egyedivé. A program nemcsak a különálló marketingeszközöket tanítja, hanem azt is, hogyan kommunikáljanak és támogassák egymást ezek a területek.

Miért fontos, hogy a résztvevők előre megkapják a tananyagokat?

A tananyagok előzetes megkapása lehetővé teszi, hogy a résztvevők felkészüljenek a közös alkalmakra, így az időt hatékonyabban tudják kihasználni, és mélyebb megértést nyerhetnek az adott témákban. Ez a flipped classroom módszertan része, amely a program alapját képezi.

Milyen szerepet játszik az accountibility csoport a programban?

Az accountibility csoport szerepe, hogy a résztvevők vállalásokat tegyenek a program során tanultak gyakorlati alkalmazására. Ez segíti a résztvevőket abban, hogy a tanultakat valóban beépítsék saját vállalkozásukba, és ezzel elősegítsék a fejlődésüket.

Ezt a cikket elsőként is megkaphattad volna...

Iratkozz fel a hírlevelemre!
Török Balázs

Török Balázs

Digitális marketing tanácsadó

Török Balázsnak hívnak, azt szoktam mondani, hogy digitális marketinggel foglalkozom. Azt gondolom ugyanis, hogy az ügyfeleimnek jellemzően valamilyen marketing-sales problémájuk van és emiatt keresnek meg. Erre kínálok nekik megoldást, fejlesztem a digitális ökoszisztémájukat, megoldásaikat. Olvasd el az esettanulmányaimat, vagy nézz bele a tartalmaimba a YouTube-on, TikTok-on vagy írj nekem a LinkedIn oldalalamon! 

Nézd meg letölthető anyagaimat!

Tanulj és növekedj a tudásanyagaimmal!
Tippek webshop tulajdonosoknak
Tippek webshop tulajdonosoknak

Tippek webshop tulajdonosoknak

Ezekkel növelheted a webshopod sikerességét, forgalmát! Nézd meg ezt az 5 ingyenes tippet! Töltsd le most!
Érdekel / Letöltöm
Juttassuk új szintre a podcastedet, csatornádat!
Juttassuk új szintre a podcastedet, csatornádat!

Juttassuk új szintre a podcastedet, csatornádat!

A kurzus segítségével megértheted, hogy juttathatod el még több emberhez a podcast vagy YouTube csatornádat!
Érdekel / Letöltöm
Consent Preferences