ActiveCampaign: Árak és funkciók

Publikálva:
2024-04-08
Olvasási idő:
4
perc
Az egyik legjobb CRM és marketingautomatizációs rendszer, az ActiveCampaign

Az ActiveCampaign egy kiváló marketing automatizációs platform, amely lehetővé teszi a vállalkozások számára, hogy hatékonyan kommunikáljanak az ügyfelekkel és automatizált kampányokat hozzanak létre. Ebben a cikkben megismerkedünk az ActiveCampaign árakkal és funkciókkal, hogy segítsünk eligazodni ebben az izgalmas marketingeszközben.

Rengeteg ingyenes tudásanyag, marketinges és sales-es kurzus, valamint letölthető friss tudásanyag található az oldalon, nézz körül te is! 

Az ActiveCampaign árak és csomagok

Az ActiveCampaign különböző árakat és csomagokat kínál, hogy megfeleljen a különböző vállalkozások igényeinek és költségvetésének. Az alap Starter csomag már $29 havi díjtól elérhető, és tartalmazza az automatizálást, az e-mail marketinget, az ügyfélkövetést és az elemzéseket. Az adatai alapján a csomag mérete nő, és az üzleti igényeknek megfelelően további funkcionalitást kínál. Az üzleti és vállalati szintű csomagokban például bővített automatizálást, CRM funkciókat és speciális integrációkat találunk.

Emellett van komplex Sales + Marketing csomagjuk is, amit például a CupHub-nál használtunk, de a Zöldboltnál is ezt a CRM-et választottuk a marketing automatizációk felépítéséhez.

Az ActiveCampaign bevezetésével kapcsolatban ebben az esettanulmányunkban írtunk!

Az ActiveCampaign funkciói

Az ActiveCampaign számos lenyűgöző funkciót kínál, amelyek segítségével hatékonyabbá tehetjük marketingkampányainkat. Az automatizálás lehetővé teszi a felhasználóknak, hogy ütemezett e-maileket és üzeneteket küldjenek, a felhasználói viselkedés alapján. A CRM rendszer segít az ügyfélkapcsolatok kezelésében, az ügyfelekkel való interakciók rögzítésében és az ügyféladatok követésében. Az ActiveCampaign továbbá számos sablont és testreszabható tervezőt kínál, amelyek segítenek professzionális e-mail üzenetek és kampányok létrehozásában.

A kampányelemzés és jelentések

Az ActiveCampaign lehetővé teszi az ügyfeleknek, hogy nyomon kövessék a kampányok hatékonyságát és mérjék a teljesítményüket. Az integrált elemzőeszközök segítségével könnyedén figyelemmel kísérheti az e-mail nyitási arányokat, a kattintási arányokat és az ügyfélaktivitást. Ezáltal pontosabb betekintést nyerhet a kampányok hatékonyságába és az ügyfelek reakcióira, hogy finomíthassa a marketingstratégiát és növelhesse a konverziós arányokat.

Az ActiveCampaign előnyei

Az ActiveCampaign számos előnnyel jár, amelyek a vállalkozásoknak segítenek a hatékonyabb és eredményesebb marketingben. Az automatizált kampányok és a testreszabható üzenetek lehetővé teszik az ügyfélkapcsolatok személyre szabott és releváns fenntartását. Az ActiveCampaign CRM rendszere pedig egyszerűbbé teszi az ügyféladatok kezelését és segít az ügyfélkapcsolatok erősítésében.

Összefoglalás

Az ActiveCampaign egy innovatív és hatékony automatizált marketingplatform, amely segít a vállalkozásoknak hatékonyabb kapcsolatot építeni az ügyfelekkel és eredményesebb marketingkampányokat létrehozni. Az árak és funkciók sokfélesége lehetővé teszi a vállalkozások számára, hogy válasszanak a saját igényeikhez és költségvetésükhöz leginkább illeszkedő csomagok közül. Használja ki az ActiveCampaign kínálta lehetőségeket, és érje el marketingcéljait hatékonyabban és eredményesebben.

Tudjon meg többet kedvenc marketinges és sales-es eszközeimről, a 101 kedvenc marketinges és sales eszköz cikkemből! Ha kérdése lenne, keressen bátran a LinkedIn (Török Balázs) oldalamon keresztül!

ActiveCampaign és CRM

- -✁- - - - - -  - - - - - 

Ha szeretnél hatékonyabb sales és marketing folyamatokat, akkor érdemes tájékozódnod a CRM rendszerekről. Hasznos tartalmakat találhatsz az ActiveCampaign Sales és Marketing rendszerrel kapcsolatban. Ha még csak most ismerkedsz a rendszerrel, próbáld ki magyar nyelvű ActiveCampaign-es bevezető minikurzusomat! Ha pedig most tervezed újra a sales és marketing folyamataidat ez az anyagom lesz hasznos számodra!

Ha szeretnél hatékonyabb CRM rendszert, vagy most gondolkozol ilyenen, és lenne kérdésed, írd meg Linkedin-en!

- -✁- - - - - -  - - - - -

Gyakori kérdések

Milyen árak és csomagok érhetők el az ActiveCampaign-nél?

Az ActiveCampaign különböző árakat és csomagokat kínál, kezdve a $29 havi Starter csomagtól egészen a bővített funkciókat és CRM-t tartalmazó üzleti és vállalati szintű csomagokig. A vállalkozásoknak lehetőségük van választani a saját igényeikhez és költségvetésükhöz legjobban illeszkedő opciókat.

Milyen funkciókat kínál az ActiveCampaign, amelyek segítik a vállalkozásokat hatékonyabbá tenni marketingkampányaikat?

Az ActiveCampaign számos lenyűgöző funkciót kínál, mint például az automatizálás, a CRM rendszer, testreszabható üzenetek és sablonok, valamint kampányelemzés és jelentések, amelyek segítik a vállalkozásokat a hatékonyabb marketingkampányok létrehozásában és nyomon követésében.

Miért érdemes az ActiveCampaign-t választani, és milyen előnyökkel jár ez a vállalkozások számára?

Az ActiveCampaign egy innovatív és hatékony automatizált marketingplatform, amely segít a vállalkozásoknak hatékonyabb kapcsolatot építeni az ügyfelekkel és eredményesebb marketingkampányokat létrehozni. Az árak és funkciók sokfélesége lehetővé teszi a vállalkozások számára, hogy válasszanak a saját igényeikhez és költségvetésükhöz leginkább illeszkedő csomagok közül.

Ezt a cikket elsőként is megkaphattad volna...

Iratkozz fel a hírlevelemre!
Török Balázs

Török Balázs

Digitális marketing tanácsadó

Török Balázsnak hívnak, azt szoktam mondani, hogy digitális marketinggel foglalkozom. Azt gondolom ugyanis, hogy az ügyfeleimnek jellemzően valamilyen marketing-sales problémájuk van és emiatt keresnek meg. Erre kínálok nekik megoldást, fejlesztem a digitális ökoszisztémájukat, megoldásaikat. Olvasd el az esettanulmányaimat, vagy nézz bele a tartalmaimba a YouTube-on, TikTok-on vagy írj nekem a LinkedIn oldalalamon! 

Nézd meg letölthető anyagaimat!

Tanulj és növekedj a tudásanyagaimmal!
Pörgesd fel a hírleveleid!
Pörgesd fel a hírleveleid!

Pörgesd fel a hírleveleid!

Töltsd le ezt az öt ingyenes automatizmust a CRM-edhez. Kifejezetten kezdőknek ajánlott, a dokumentumban egy rövid magyarázó videót és 5 különböző, több lépcsőből álló automatizmus vár rád.
Érdekel / Letöltöm
Fejleszd a tartalommarketing folyamataidat
Fejleszd a tartalommarketing folyamataidat

Fejleszd a tartalommarketing folyamataidat

Fedezd fel a tartalommarketing folyamatok hatékony felépítését egy könnyen érthető MindMap segítségével!
Érdekel / Letöltöm