Microsoft Clarity - Jobb megoldás lehet, mint a HotJar

Publikálva:
2024-04-08
Olvasási idő:
3
perc
Microsoft Clarity weboldal hőtérkép

A webanalitikai eszközök fontos szerepet játszanak a weboldalak és az e-kereskedelmi platformok sikerében. Segítségükkel mélyreható betekintést nyerhetünk a látogatók viselkedésébe és az oldalunk teljesítményébe. Ebben a cikkben a Microsoft Clarity-t mutatjuk be, egy új és innovatív analitikai eszközt, amely sok tekintetben jobb megoldás lehet, mint a népszerű HotJar.

Rengeteg ingyenes tudásanyag, marketinges és sales-es kurzus, valamint letölthető friss tudásanyag található az oldalon, nézz körül te is! 

Microsoft Clarity - Az alapok

Ingyenes webanalitikai szolgáltatás, amelyet a Microsoft fejlesztett ki. Lehetővé teszi a weboldal tulajdonosok számára, hogy pontosan lássák, hogyan használják oldalukat a látogatók, milyen kattintásokat hajtanak végre, mely oldalakat nézik meg, és mennyi időt töltenek egy adott oldalon.

Hőtérképek és felhasználói szekciók

A Clarity hőtérképeket és felhasználói szekciókat is kínál, amelyek segítségével könnyedén nyomon követhetők a felhasználók mozgásai. Azonnali betekintést nyerhetsz abba, hogy mely elemek vonzzák a legnagyobb figyelmet.

Gépi tanulás és AI alapú elemzések

A Clarity gépi tanulást és mesterséges intelligenciát használ az adatok elemzéséhez. Ez lehetővé teszi a rendszer számára, hogy felfedezze az olyan mintákat és trendeket, amelyek a hagyományos módszerekkel nem lennének nyilvánvalóak.

Miért válaszd ezt, a HotJar helyett?

Ingyenesség

Míg a HotJar ingyenes verziója korlátozott funkciókat kínál, a Microsoft Clarity teljes mértékben ingyenes. Nincsenek rejtett költségek vagy bővítmények, amelyekért fizetni kell.

Részletesebb elemzések

A Clarity az AI és gépi tanulás erejét használja, ami pontosabb és részletesebb elemzéseket tesz lehetővé. Az analitikai jelentések mélyebb betekintést nyújtanak a látogatók viselkedésébe.

Integráció a Microsoft termékekkel

Ha már Microsoft termékeket használsz, például az Office 365-öt, a Clarity könnyedén integrálódik ezekkel, így egységes élményt kínál.

Kinek ajánlott a Microsoft Clarity?

Kiváló választás lehet bármilyen méretű weboldal számára. Különösen azok számára lehet vonzó, akik mélyebb elemzéseket szeretnének végezni ingyen, vagy már használnak Microsoft termékeket.

Összefoglalás

A Microsoft Clarity egy erőteljes, ingyenes eszköz, amely komoly versenytársa lehet a HotJar-nak. Az AI és gépi tanulás, valamint a Microsoft termékekkel való integráció révén a Clarity új dimenziókat nyit meg a webanalitikában, és nagyszerű választás lehet minden weboldaltulajdonos számára.

Tudjon meg többet kedvenc marketinges és sales-es eszközeimről, a 101 kedvenc marketinges és sales eszköz cikkemből! Ha kérdése lenne, keressen bátran a LinkedIn (Török Balázs) oldalamon keresztül!

Gyakori kérdések

Mi az a Microsoft Clarity, és mire használható?

Egy ingyenes webanalitikai eszköz, amely segít megérteni, hogyan használják a látogatók a weboldaladat. Felhasználói szekciókat, hőtérképeket és AI alapú elemzéseket kínál.

Miben hasonlít a Clarity a HotJar-hoz?

A Clarity hasonló funkciókat kínál, mint a HotJar, de teljesen ingyenes, és részletesebb analitikai jelentéseket nyújt, köszönhetően az AI és gépi tanulásnak. Ezenkívül integrálható a Microsoft egyéb termékeivel.

Hogyan kezdhetem el használni?

A használatához egyszerűen regisztrálnod kell a Microsoft Clarity weboldalán, majd követned kell az utasításokat a kód beillesztéséhez a weboldaladon.

Van-e korlátozás az ingyenes használatában?

Nincs ismert korlátozás a használatában. Az összes funkció ingyenesen elérhető, és nincsenek rejtett költségek.

Milyen típusú weboldalakon használható?

Mindenféle weboldalon használható, legyen az egy blog, e-kereskedelmi platform vagy nagyvállalati webhely. A Clarity azok számára is ideális lehet, akik már használnak Microsoft termékeket.

Biztonságos-e a használata?

Megfelel az összes releváns adatvédelmi szabványnak, és nem gyűjt személyes adatokat a látogatókról. Az adatok anonimek és biztonságosak.

Hogyan használhatom a Clarity-t a weboldalam optimalizálására?

A Clarity segítségével részletes betekintést nyerhetsz a látogatók viselkedésébe és preferenciáiba, így hatékonyabban optimalizálhatod a weboldalad tartalmát és felhasználói élményét.

Ezt a cikket elsőként is megkaphattad volna...

Iratkozz fel a hírlevelemre!
Török Balázs

Török Balázs

Digitális marketing tanácsadó

Török Balázsnak hívnak, azt szoktam mondani, hogy digitális marketinggel foglalkozom. Azt gondolom ugyanis, hogy az ügyfeleimnek jellemzően valamilyen marketing-sales problémájuk van és emiatt keresnek meg. Erre kínálok nekik megoldást, fejlesztem a digitális ökoszisztémájukat, megoldásaikat. Olvasd el az esettanulmányaimat, vagy nézz bele a tartalmaimba a YouTube-on, TikTok-on vagy írj nekem a LinkedIn oldalalamon! 

Nézd meg letölthető anyagaimat!

Tanulj és növekedj a tudásanyagaimmal!
No items found.
Pörgesd fel a webshopodat most!
Pörgesd fel a webshopodat most!

Pörgesd fel a webshopodat most!

Tudj meg még többet arról, hogyan tudod javítani a webshopod hatékonyságát és bevételtermelő képességét!
Érdekel / Letöltöm